Sortera på pris
49,00 kr11.665,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-50 (100)1 2 Sista 100 per sida

Dörrmattor


Köp din dörmatta online hos mattlandet.se

En dörrmatta har många användningsområden då den både fungerar som en matta som ska skrapa av smutsiga skor och fånga upp vatten från de blöta dagarna. Men den är idag lika mycket en inredningsdetalj och det första man möter när man kliver in i ett hem. Hos oss på Mattlandet hittar ni dörrmattor som matchar dessa olika krav. Vi har dörrmattor som har tekniska egenskaper och som stoppar det mesta av smuts och fukt från att ta sig in i hemmet. Utöver det har vi flertalet olika dörrmattor i allt från de moderna dörrmattorna i naturmaterial till de mer klassiska gummimattorna med tryck.
Skall matta vara utanför entrén kan med fördel en matta med hög skrapeffekt läggas då den är tänkt att vara första utpost mot det damm och smuts som dina skor kan tänkas dra med sig. Innanför dörren passar en absorberande matta utmärkt som suger upp fukt och vatten.
 
Dörmmatta är ett bra skydd för golven
En riktigt dörrmatta stoppar damm, grus och vatten redan i hallen och skyddar därför golven i resterande del av hemmet. Detta gör underhåll av dessa golv lättare och de kommer även hålla i många år framöver. De allra flesta dörrmattor har en skyddande baksida som inte släpper igenom väta och som även gör att mattan ligger still.
 
Valmöjligheter inom dörrmattor
Hittar ni inga dörrmattor i färdiga mått som passar de mått som önskas? Då har vi entrémattor på metervara. Flera olika bredder för att passa alla behov som med lätthet kan kapas enligt önskad längd. Behöver ni sedan kapa mattan för att passa in i hur just er entré ser ut så går det ofta alldeles utmärkt att skära i mattan för att matcha alla vinklar i hallen.
 
Dörrmattor är lättskötta och går ofta att tvätta av med vatten antingen med en slang och en skurborste eller i många fall till och med i tvättmaskin.
Dörrmattor är lätta att dammsuga och sköta i övrigt.