VISAR 1-12 (90)1 2 3 ... 8 Sista 100 per sida

Entremattor för företag | Hitta rätt matta till entrén på företaget hos MattlandetAnvändningsområde för Entrémattor

Entrémattan har många användningsområden då den både fungerar som en matta som ska skrapa av smutsiga skor och fånga upp vatten från de blöta dagarna. Speciellt viktigt med en bra entrématta är det i offentliga miljöer så som kontor, skolor, förskolor, restauranger eller butiker. I dessa miljöer passar ofta många människor i genom dörren och mattan behöver därför både klara högt slitage men även skrapa av vatten och smuts. Hos oss på Mattlandet hittar ni entrémattor som matchar dessa olika krav. Skall mattan vara utanför entrén kan med fördel en matta med hög skrapeffekt läggas då den är tänkt att vara första utpost mot det damm och smuts som dina skor kan tänkas dra med sig. Innanför dörren passar en absorberande matta utmärkt som suger upp fukt och vatten. 

Entrémattan är ett utmärkt skydd för golvet

En riktigt entrématta stoppar damm, grus och vatten redan i entrén och skyddar därför golven i resterande del av lokalerna. Detta gör underhåll av dessa golv lättare och de kommer även hålla i många år framöver. De allra flesta entrémattor har en skyddande baksida som inte släpper igenom väta och som även gör att mattan ligger still. 

Valmöjligheter

Hittar ni inga entrémattor som passar de mått som önskas? Då har vi entrémattor på metervara. Flera olika bredder för att passa alla behov som med lätthet kan kapas enligt önskad längd. Behöver ni sedan kapa mattan för att passa in i hur just er entré ser ut så går det ofta alldeles utmärkt att skära i mattan för att matcha alla vinklar. 

Att sköta en entrématta 

Entrémattor är lättskötta och går ofta att tvätta av med vatten antingen med en slang och en skurborste eller i många fall till och med i tvättmaskin. Alla entrémattor som vi rekommenderar för företag har hög slitageförmåga och klarar således att ligga i många år även om slitaget är högt. 
Entrémattorna är många gånger lätta att dammsuga och sköta i övrigt.

Kontakt

Har ni övriga frågor om entrémattor till ert företag eller önskas offert för ett större projekt?

Klicka här för kontaktuppgifter gällande mattor till ert företag eller verksamhet.