Trägolv


Tarkett


Ett vackert trägolv är ett naturligt val som lyfter inredningen i hemmet. Ingenting går upp mot den behagliga känslan av att få känna ett riktigt trägolv under fötterna ! I Tarketts trägolvsortiment finns en stor variation av golv. Allt från de klassiska 3-stavs golvet med lackad yta till ett maffigt brädgolv med en rustik oljad yta.

Viva 8,5 mm är ett äkta trägolv med låssystem, Ultralock, som gör det lätt att lägga själv, utan lim. Så tunt att det kan läggas ovanpå andra golv. Finns i flera olika träslag med Proteco Lack eller med Proteco Natura Lack, lacken som ger trägolvet en karaktär av oljat trägolv. 15 års slitagegaranti vid normal användning i hemmiljö. CE-märkt.

Forbo

Svensktillverkade trägolv som dessutom är svanenmärkta. Valfriheten är stor både när det gäller träslag och utföranden. Du väljer Ask, ek eller valnöt. Plankgolv, 2-stav eller 3-stav. Borstad yta, fasade kanter, lackat, mattlackat eller oljat. Träet infärgat i brunt, grått eller vitt. I Forbos parkettkollektion finner du allt du behöver för att skapa ett nytt uttryck i ditt hem.