Sortera på pris
159,00 kr495,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Vinylmatta 2m bredd från Mattlandet


Användningsområde

Vinylgolv är golv som har ett stort antal användningsområden. De kan med fördel läggas i enklare utrymmen som förråd och friggebodar där man vill ha ett golv som är enkelt att torka av och sköta men likaväl läggas i rum med högre slitage som kök, hall, vardagsrum eller sovrum. Vinylgolv är även värmande och sköna att gå på vilket gör att man slipper kalla hårda golv.
 

Olika typer av vinylgolv

Vi har flertalet olika vinylgolv allt från de enkla vinylgolven som är bra för de utrymmen där det inte är så noga med högsta slitstyrka till tåliga mattor som klarar alla vardagens utmaningar. I butik finner ni även beställningssortiment från välkända leverantörer som Tarkett, Forbo & Gerflor.
 

Valmöjligheter

Vinylgolv eller plastmatta som många kallar det finns i flera olika bredder för att passa så många som möjligt. Detta är tacksamt för både läggning men även plånboken då större mängder spill kan undvikas. Vinylgolven hos oss på Mattlandet finns i 200cm, 300cm och 400cm bredd.
 

Att sköta ett vinylgolv

Vinylgolv är lättskötta och mycket tåliga dessutom går det lätt att torka av eventuellt spill. Vinylgolv bidrar till en god inomhusmiljö och är helt ftalatfria.  

Här har vi samlat de mattorna som har en bredd på 200cm.