Sortera på pris
95,00 kr1.725,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-100 (188)1 2 Sista 100 per sida

Heltäckningsmatta

heltäckningsmatta

 


HELTÄCKNINGSMATTOR online hos mattlandet

Heltäckningsmattor förknippas ofta med sovrummet men passar lika bra i barnrummet, hobbyrummet, trappan, walk-in closet eller vardagsrummet.

Heltäckningsmattor har flera fördelar

De är mjuka och sköna att gå på och skapar den där härliga goa känslan när man sätter fötterna på den. 

Heltäckningsmattor är ljudisolerade och bidrar till ett bättre inomhusklimat då 

Heltäckningsmattan binder damm som annars hade yrt omkring på ett hårdare golv. 

Vi har över 150 rullar av heltäckningsmattor i lager och därmed en stor variation av färger, tjocklekar, kvalitéer för att just ni ska hitta rätt heltäckningsmatta. Vi har flera olika material så som ull, syntet, återvunnet material och sisal.Du kan beställa hem provbitar för att se färger och känna på kvalitén i verkligheten.

En heltäckningsmatta är en typ av matta som installeras över hela golvytan i ett rum. Den är vanligtvis tillverkad av ull eller syntetiska fibrer och finns i en mängd olika färger och mönster. Heltäckningsmattor används ofta i vardagsrum, sovrum, barnrum, tappan & hobbyrum. De kan bidra till att minska bullernivåerna och få ett rum att kännas mer mysigt och inbjudande. Heltäckningsmattor är också lättare att rengöra än andra typer av golv, t.ex. trä eller kakel.

Om du funderar på att lägga en heltäckningsmatta i ditt hem finns det några saker att tänka på. För det första måste du välja rätt typ av matta för dina behov. Det finns det finns många olika typer av heltäckningsmattor på marknaden, så det är viktigt att du gör din research innan du köper en matta.

Läs gärna vår guide om heltäckningsmattor här.

Måttbeställd heltäckningsmatta
Vi tillverkar även måttanpassade mattor efter era önskemål om storlek och form. Rektangulär, kvadratisk eller rund matta, du bestämmer själv hur just din matta skall se ut. En måttanpassad matta kan fås med eller utan sydd kant runt om. Men ska mattan ligga fritt i rummet exempelvis under soffbordet eller matbordet rekommenderar vi att sy på en kant runt om för bästa hållbarhet. 
Läs mer om måttbeställda mattor här! 

OBS. Tänk på att heltäckningsmattor ej är öppet köp då vi ka
par efter de mått du efterfrågat.