Sortera på pris
149,00 kr1.065,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
VISAR 1-50 (150)1 2 3 Sista 100 per sida

Heltäckande mattor

 

Passar alla typer av rum

Heltäckningsmattor förknippas ofta med sovrummet men passar lika bra i barnrummet, hobbyrummet, trappan, walk-in closet eller vardagsrummet.

Heltäckningsmattor har flera fördelar

De är mjuka och sköna att gå på och skapar den där härliga goa känslan när man sätter fötterna på den. Utöver detta är heltäckningsmattor både ljudisolerade och bidrar till ett bättre inomhusklimat då mattan binder damm som annars hade yrt omkring på ett hårdare golv. 


Läs gärna vår guide om heltäckningsmattor här.

Valmöjligheter 

Vi har över 150 rullar av heltäckningsmattor i lager och därmed en stor variation av färger, tjocklekar, kvalitéer för att just ni ska hitta rätt heltäckningsmatta. Vi har flera olika material så som ull, syntet, återvunnet material och sisal.

Skulle ni inte hitta rätt direkt finns alltid möjligheten att beställa hem provbitar för att se färger och känna på kvalitén i verkligheten.

Måttbeställd matta

Vi tillverkar även måttanpassade mattor efter era önskemål om storlek och form. Rektangulär, kvadratisk eller rund matta, du bestämmer själv hur just din matta skall se ut. En måttanpassad matta kan fås med eller utan sydd kant runt om. Men ska mattan ligga fritt i rummet exempelvis under soffbordet eller matbordet rekommenderar vi att sy på en kant runt om för bästa hållbarhet.

Läs mer om måttbeställda mattor här!

Att sköta en heltäckningsmatta

Heltäckningsmattor är lätta att sköta och om de sköts på rätt sätt behåller de sin mjuka sköna känsla i många år. Regelbunden dammsugning förhindrar damm från att slita på mattan när man går på den. Det gör också att luggen håller sig fluffig. Skulle olyckan vara framme bör man så snabbt det går försöka ta bort fläcken genom att med en lätt fuktad trasa försöka suga upp så mycket som möjligt av fläcken.


OBS. Tänk på att heltäckningsmattor ej är öppet köp då vi kapar efter de mått du efterfrågat.