Sortera efter
Produktnamn˄˅
Underproduktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Artikelnummer˄˅

Textilplattor


Dagens moderna kontorsmiljöer med öppna kontorslandskap är flexibla och förknippas med snabba förändringar. Ett modulsystem av textilplattor kan snabbt anpassas efter nya behov, vilket ger mycket flexibel design och lägre kostnader vid förändringar. 

Textilplattor har flera fördelar.

 - Möjligt att lägga textilmatta i stora utrymmen. 
 - Enkelt att installera.
 - Låg kostnad om olyckan är framme.
 - Tåliga och slitstarka.
 - Anpassade för offentliga miljöer. 

Möjligheten att täcka stora ytor utan överdrivet stor mängd spill är kanske den största. Plattornas storlek 50x50cm gör att även breda och långa utrymmen som inte kan täckas av en matta på 400cm bredd kan läggas utan att kostnaden skenar på grund av spill. Plattorna är även mycket lättlagda och installeras lättast med dubbelhäftande tejp under. Detta förenklar både läggningen men gör det även möjligt att byta ut enstaka plattor. Att kunna byta enstaka plattor är även det en stor fördel både ekonomiskt men även för miljön. Textilplattor är även slitstarka och mycket tåliga vilket är ett krav för att tåla det slitage som kan uppstå när kontorstolen rullas eller turerna till kaffeautomaten blir många. Plattorna uppfyller även de tuffa krav som ofta ställs när det kommer till brandklassningar och miljökrav. 

Fördelarna för textilaplattor i kontor och offentliga miljöer är som ni märker stora. Hitta er favorit av textila plattor nedan eller kontakta oss för frågor.