Sortera på pris
220,00 kr2.855,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Badrumsmattor

badrumsmatta
Badrumsmattan är en matta som fyller många olika funktioner, den gör det kalla badrumsgolvet lite varmare, samlar upp droppande vatten och så är den snygg också. En badrumsmatta bör finnas bredvid varje badkar och utanför varje dusch.

Badrummet är ett av de rum vi använder dagligen och spenderar mycket tid i, självklart vill vi därför också att rummet ska kännas inbjudande och vackert. Det är ett enkelt sätt att förnya badrummet på. Badrumsmattor fyller också många fler funktioner än att vara vackra. Många badrumsgolv saknar golvvärme och är kalla att gå på, med hjälp av en matta blir det behagligare att stå på golvet, samtidigt som de samlar upp droppande vatten.  

Förutom att vara vackra att titta på och behagliga att stå på framför spegeln är våra badrumsmattor oftast tillverkade i ett tåligt material som gör att du enkelt kan tvätta mattorna i tvättmaskinen. De har också ofta en latex- eller gummibaksida som gör att mattan ligger still på golvet. 

En badrumsmatta bör finnas bredvid varje badkar och utanför varje dusch. Undvik ömma och kalla fötter från hårda kakelgolv med badrumsmattor från Mattlandet. Hos oss hittar ni mattor i olika mönster, storlekar och färger som ni kan behöva för att täcka era behov i ett av våra viktigaste rum - badrummet.

Snygga mattor till badrummet

Missa inte våra snygga mattor för badrummet. Handla idag och hitta den perfekta mattan som matchar din stil. Vi har ett stort urval av färger, mönster och material att välja mellan så att du kan hitta den perfekta mattan för ditt hem. Våra mattor är tillverkade av högkvalitativa material som är hållbara och lätta att så att du kan njuta av dem i många år framöver. Handla nu och hitta den perfekta mattan för ditt hem.