Sortera på pris
120,00 kr6.995,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-50 (83)1 2 Sista 100 per sida

Barnmattor


__________________________________________________________________

En matta är mer än bara dekoration i ett barnrum. Förutom att sätta en egen prägel på inredningen och vara en fin detalj har den också en rad andra viktiga funktioner. Barnmattor skyddar bland annat golvet från repor och märken från leksaker samtidigt som de är ljuddämpande och härligt värmande under vinterhalvåret. 

Med en matta får barnen en slät och plan yta att sitta i flera timmar på och som uppmuntrar till lek. Att välja en interaktiv matta med hopp-hage eller bilbana kommer att ge barnen extra rörelse och motion i vardagen. Med våra färgglada barnmattor i olika former stimuleras barnens fantasi.

Därför ska du välja en lättskött barnmatta

Att välja matta till barnrummet ska vara enkelt. Allt som oftast är det bäst att välja en mjuk matta och framförallt en lättskött sådan. Många av våra barnmattor har en halkfri gummi- eller latexbaksida och är maskinvävda i polypropylen. Polypropylen är ett syntetmaterial som är lätt att rengöra och hålla fri ifrån ludd och damm. Ju kortare fibrer mattan har desto lättare är den att hålla ren då smuts inte tränger sig in. Många av våra barnmattor är också resistenta mot de flesta fläckar som kan uppstå samt enkla att ta ut för att skaka av.