VISAR 1-12 (39)1 2 3 4 Sista 100 per sida

Gummimattor

Olika rum kräver olika typer av mattor med sin design och funktion. Mattlandets gummimattor finns i många olika utföranden och kan läggas både inom- och utomhus. Gummimattan dämpar buller i trappor, kontor och fabriker och passar utmärkt för entréer, däck, pooler och i offentlig miljö. 

I Sverige har vi ett väldigt omväxlande väder. Tack vare materialet i plast och gummi kan våra gummimattor ligga utomhus under bar himmel samtidigt som materialet har en tyngre vikt vilket bidrar till att mattan kommer att ligga still, även när det stormar och blåser. 

Våra gummimattor kan köpas i en färdigkapad storlek samt på rulle där bredden är fast och du själv bestämmer längd. Hos Mattlandet hittar du klassiska gummimattor som Pastill som från början var framtagen för industrin, men som nu passar utmärkt för hobbysnickaren och det mindre företagets arbetsstationer. Vi har också gummimattor med öppen baksida som är bra för utomhusbruk och att lägga i nedsänkningar och mattor med spännande struktur som ser ut som spaghetti.

Tänk på att det ej är någon bytesrätt eller öppet köp på de mattor som vi kapar. Är du osäker kan du beställa hem en kostnadsfri provbit för att känna på kvalitén och se färg. På Mattlandet har vi gummimattor i flera olika färger och material som vi tror kommer att passa dig, ditt hem och din arbetsplats.