Sortera på pris
159,00 kr1.065,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
VISAR 1-50 (134)1 2 3 Sista 100 per sida

Måttbeställda mattor


Ibland funkar inte de fasta mått som finns på mattorna. Därför har vi valt att samla alla de mattor som du kan få i dina önskade mått här. Valmöjligheten är stor då du väljer kvalité, storlek och färg på din matta själv. 

Alla våra måttbeställda mattor går att få som heltäckande matta i full bredd på 400 cm eller som en lös matta i de mått du önskar. En lös matta kan fås med eller utan sydda kanter - vi rekommenderar dock alltid att sy kanten ifall den ska ligga lös. Mattlandet skär alltid mattorna med raka hörn, men önskas runda hörn går detta givetvis att ordna. Vi kan också kapa alla mattor på denna sida till en rund form.

Måttbeställd matta uterum

Varför bara låta mattorna förgylla våra hem inomhus? En måttbeställd matta till uterum är ett enkelt sätt att uppdatera och ge komfort med ytterst lite ansträngning. Oftast har uterum kalla och hårda golv, vilket måttbeställda mattor kan råda bot på. En måttbeställd matta till uterum kräver inget särskilt underhåll om den ligger på en inglasad uteplats. Ligger den i regn och rusk rekommenderar vi att man rullar ihop mattan och förvarar torrt inför hösten och vintern för att få en längre livslängd på mattan. Måttbeställd matta till uterum tål vatten och kan därför med fördel tvättas om olyckan skulle vara framme. 

Tänk på att det ej är någon bytesrätt eller öppet köp på de mattor som vi kapar. Är du osäker kan du beställa hem en kostnadsfri provbit för att känna på kvalitén och se färg. På Mattlandet har vi måttbeställda mattor i flera olika färger och material som kommer att passa dig och ditt hem.