Sortera på pris
595,00 kr22.850,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅

Patchworkmattor


Patchwork

En patchworkmatta är som ett lapptäcke och blir allt mer populära i våra hem. Patchwork är en matta med återvunnet material som framställs med en ny unik design. Mattor i patchwork ger inredningen det där lilla extra. Med en patchworkmatta kan du göra ditt hem personligt och ge det en ny karaktär. 

Mattlandet säljer många typer av patchwork samt patchworkinspirerade mattor. Vi på Mattlandet tycker att mattan ska vara en central del av hemmet. Hitta den matta som passar dig och ditt hem bäst. Våra mattor passar både i moderna och klassiskt inredda hem. Välj en matta som går ton i ton med resterande inredning eller bryt av med en matta som drar blickarna till sig. Istället för att ha en matta i en enstaka färg kan du i en patchworkmatta få flera olika mattor i en. Möjligheterna är oändliga och den enda som kan sätta stopp är du själv. 

Här hos oss på Mattlandet hittar du vackra patchwork mattor i olika färger, storlekar, prisklasser och material - allt för att du ska hitta en som passar ditt hem bäst. Upptäck vårt sortiment och hitta din favorit!