Sortera på pris
260,00 kr8.140,00 kr
Sortera efter
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-50 (270)1 2 3 ... 6 Sista 100 per sida

Plastmattor


Plastmattor

Plastmattor har länge varit populära då de är smutsavvisande och väldigt lätta att rengöra. Plastmattor från Horredsmattan går att få i en mycket stor variation av mönster, färger och storlekar. Dessutom är de vändbara vilket ger inverterade färger. Det betyder att du kan vända på mattan och få omvända mönster - detta skapar oändliga möjligheter som endast stoppas av fantasin. 

Köpa plastmatta?

Vi på Mattlandet tycker att mattan ska vara en central del av hemmet och det är viktigt att plastmattan ni väljer matchar ert övriga hem. De vanligaste områdena att placera plastmattor på är i kök och hall då de är är lätta att göra rent. Oavsett om ni väljer plastmattor som går i ert hems stil och färgskala eller väljer en matta som sticker ut så är det bara ni själva som sätter gränserna. 

Idag har Horredsmattan flera varianter med allt från den klassiska plastmattan, ullmattor, mixad matta med bomull & plast, till mattor i blandning av bomull och non-woven garn. Det allra viktigaste att tänka på när ni väljer nya plastmattor är att de ska harmonisera med er stil och hur ni vill att ert hem ska kännas och se ut. 

Här hos oss på Mattlandet finns det plastmattor i olika storlekar, färger, prisklasser och material - allt för att ni ska hitta en som passar ert hem bäst. Tag en titt i vårt sortiment!