Sortera på pris
270,00 kr31.930,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-50 (105)1 2 3 Sista 100 per sida

Runda mattor


Runda mattor har länge varit populära för att göra heminredningen lite mer spännande. Vanligtvis köper vi mattor som följer rummets linjer och som är fyrkantiga. Att välja en rund matta istället kommer göra rummet mer levande och kan därför bli en spännande detalj i inredningen. Genom att runda av de raka linjerna skapas det en rörelse i rummet som drar ögonen till sig, samtidigt som den runda mattan har en ljuddämpande effekt. En rund matta passar inredningen lika bra i ett rum med mycket vinklar och vrår som i ett rum där det redan finns ett runt bord. För en trivsam och mjuk tillvaro kan ni placera mattan vid skrivbordet, under soffbordet eller mitt i rummet.

Ge rummet ett lyft - köp runda mattor

Vi på Mattlandet tycker att mattan bör vara en central del av hemmet och det är viktigt att mattan ni väljer ska matcha ert övriga hem. Oavsett om ni väljer runda mattor som går i ert hems färgskala och stil eller väljer att låta mattan sticka ut med ett stort mönster så är det bara ni själva som sätter gränserna. Tänk alltid på att en större matta är i regel bättre än en för liten. En liten rund matta riskerar att lätt försvinna i mängden med det övriga möblemanget, speciellt om du ska ha just möbler på dina runda mattor. 

Det allra viktigaste att tänka på när ni väljer nya mattor är att de ska harmonisera med er stil och hur ni vill att ert hem ska se ut och kännas. Här hos oss på Mattlandet finns det runda mattor i alla storlekar, färger, prisklasser och material - allt för att du ska hitta en som passar dig och ditt hem bäst.