Sortera på pris
340,00 kr44.795,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 101-150 (163)Första 1 2 3 4 Sista 100 per sida

Ullmattor

Ullmatta


Allt fler efterfrågar nya typer av
ullmattor, så väl tunnare som tjockare och ibland en kombination av de båda. Ullmattor finns nuförtiden i en mängd olika varianter för att tillgodose så många behov som möjligt. 

Mattor i naturfiber gör ditt hem både varmt och ombonat. De är slitstarka samtidigt som de är vackra och behagliga att gå på. Ull är en naturfiber som framställs av pälsen från djur. Ullen spinns till garn eller tråd och som sedan används för att väva vackra mattor. Ull som material har flera fina egenskaper, bland annat är de smutsavvisande då ullen är naturligt fet vilket gör att smuts och vätska lägger sig ovanpå. För enklare renhållning rekommenderas dammsugning, men skulle olyckan vara framme kan man använda en ljummen fuktad handduk, torrschampo eller fackmannamässig tvätt.

Små & stora ullmattor

Många väljer idag att måla och inreda med ljusa och enkla färger och väljer mattor efter rummets stil och färgskala. Men på senare år har man sett hur mattan får mer och mer uppmärksamhet och istället sticker ut i färger och mönster. Vill du att dina ullmattor ska vara i centrum? Välj då en accentfärg eller ett vågat mönster på mattan. En vågad matta kan förändra ett helt rum samtidigt som det ger en mer personlig och ombonad känsla i ditt hem. Låt kreativiteten flöda! Våra ullmattor finns i flera olika färger, mönster och storlekar som garanterat passar i alla era olika rum. 

Hos oss på Mattlandet hittar ni olika varianter på ullmattor som fungerar i hemmets alla rum. Våra ullmattor är stilrena, mjuka och väldigt bekväma att gå på. Ullmattor är ett klassiskt inredningsval som passar i de flesta rum. Köp din matta online från Mattlandet. Vi har lång erfarenhet av mattor och levererar alltid mattor av högsta kvalité!