VISAR 1-12 (112)1 2 3 ... 10 Sista 100 per sida

Utomhusmattor


Utiomhusmattor är anpasssade för tuffare väder

Utomhusmattorna här passar perfekt att lägga på balkonger, altaner, uteplatser, förtält eller bara där man inte önskar att lägga en matta och vill undvika de hårda golvet eller bara skapa en ombonad känsla. 
Mattorna är anpassad för att klara att ligga ute i både sol och regn och har behandlat med ett UV skydd och baksida som släpper igenom väta.


Valmöjligheter 

Hos oss kan ni hitta flertalet olika varianter av utomhusmattor. Det finns olika typer av mattor som klarar utemiljö. Vi har mattor som påminner mer om en traditionell heltäckande matta som är hårdare vävd till de mer klassiska nålfiltsmattorna som lämpar sig bra för de som önskar något enklare och billigare till balkong eller uteplats som är lättskött och värmande istället för betongen.
Utemattorna finns i flera olika bredder så som 133cm, 200cm, 267cm och 400cm för att tillgodo se alla behov.

Ett flertal av mattorna går även att måttbeställa och kan därför även läggas som en lös matta i uterummet eller under matbordet. De kan även ligga under loungegruppen på altanen eller på balkongen.


Skötselråd utomhusmattor

En matta för utomhusbruk kräver inget särskilt underhåll men för att hösten och vintern inte ska påverka matta i för stor grad rekommenderar vi att man under denna period rullar ihop mattan och förvarar den torrt för längre livslängd. För uteplatser eller balkonger som är inglasade kan man med glädje njuta av sin matta året runt.
Då mattorna tål vatten kan man med fördel tvätta av sin matta innan man lägger undan den eller snabbt tvätta av den om olyckan skulle vara framme. Tänk bara på att mattan har en "öppen" baksida och således släpper igenom vätan så inte golvet under blir för blött. 


OBS. Tänk på att heltäckande utomhusmattor ej är öppet köp då vi kapar efter de mått du efterfrågat.