Sortera på pris
365,00 kr13.195,00 kr
Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
VISAR 1-50 (53)1 2 Sista 100 per sida

ViskosmattorViskosmattor är den stora trenden hos inredningsdesigners då dem gör sig särskilt lämpliga i rum där de får synas riktigt ordentligt. Med sin slitstarka lugg och snygga glans kan den bidra till att de flesta rum lyfts till nya höjder. 

Hos Mattlandet hittar du ett flertal olika viskosmattor i olika färger och storlekar, som alla ger en lyxig känsla till boendet då dem skimrar vackert och ändrar glans och färgton beroende på hur ljuset träffar. 


Vart ska jag placera min Viskosmatta?

Viskosmattor
lämpar sig perfekt bredvid sängen eller framför soffan i vardagsrummet då de är väldigt dekorativa. Tänk då på att soffbordet bör placeras cirka 20 cm in på kanten, annars finns det risk för att mattan kommer upplevas som liten. En annan bra regel är att hellre välja en stor matta än en för liten. Köper ni en för liten riskerar den att försvinna i mängden med det övriga möblemanget. I köket och i badrummet lämpar sig viskosmattorna mindre bra då de är känsliga mot vätska.

Det allra viktigaste att tänka på när du väljer en ny matta är att den ska harmonisera med er stil och hur ni vill att ert hem ska se ut. Här hos oss på Mattlandet kan ni hitta flera varianter som garanterat kommer att passa in.