Sortera efter
Produktnamn˄˅
Pris˄˅
Tillagd˄˅
Artikelnummer˄˅
Bästsäljare˄˅
VISAR 1-12 (115)1 2 3 ... 10 Sista 100 per sida

Balkongmattor

Balkongmatta

Varför låter vi mattorna bara förgylla våra hem inomhus?

En
balkongmatta på uteplatsen är ett enkelt sätt att uppdatera och ge komfort åt ett mindre rum med så lite ansträngning som möjligt. Altan- och balkongmattor har många egenskaper som andra mattor saknar. De är luftiga, slitstarka och tål mer väta och fukt än en vanlig matta då de är anpassade för att klara av både sol och regn.

Eftersom balkong- eller altangolvet ofta är hårt och kallt kan en balkongmatta göra din uteplats till en mycket trevligare plats samtidigt som det skapar en ombonad känsla. Att göra fint på uteplatsen behöver inte vara så svårt och speciellt inte när du väljer en balkongmatta från Mattlandet. Vi har ett flertal mattor i olika storlekar och färger som garanterat passar dig och din uteplats och som kommer att ge ett riktigt lyft. Hos oss finns det olika typer av mattor i traditionell heltäckande stil till den mer klassiska nålfiltsmattan. Flera av våra balkongmattor går också att måttbeställa.

Skötselråd för balkongmatta

En matta för utomhusbruk kräver inget särskilt underhåll, men inför hösten och vintern rekommenderar vi att man rullar ihop mattan och förvarar torrt för att få en längre livslängd på mattan. För uteplatser som är inglasade kan mattan ligga året om.