VISAR 1-12 (122)1 2 3 ... 11 Sista 100 per sida

Heltäckningsmatta till källare | Mattlandet

sovrumsmatta

Det finns många olika typer av heltäckningsmattor på marknaden idag, vilket gör det svårt att välja rätt matta som skall ligga i källaren. Men genom att ta hänsyn till underlag, hur fuktig källaren är och mattans egenskaper kan vi begränsa alternativen och hitta den perfekta heltäckningsmattan för din källare.

När det kommer till att välja heltäckningsmatta till källaren är den första aspekten att ta hänsyn till vilket underlag som finns. Är det rakt på betong bör mattan ha en baksida som andas för att förhindra att fukt "låses" under mattan och på så sätt riskerar att skada både matta och omgivning. En matta rakt på betong bör därför inte ha en gummerad baksida. Att tänka på hur fuktig källaren är kan även spela in på valet av material. En syntetisk matta tar upp mindre fukt och riskerar inte att lukta. 

Nästa sak du måste tänka på är hur mycket slitage det är i källaren. Om du vet med dig att det är mycket spring fram och tillbaka vill du välja en matta som är hållbar och tål mycket slitage. Men om ditt källarutrymme är mer till för avkoppling och inte har så mycket gångtrafik kan du välja en mer känslig matta. 

En heltäckningsmatta i källaren isolerar även rummet mot kyla och gör det till en skönare plats att vara på. Material i ull eller en tjockare matta i syntetmaterial är perfekta för att värma kalla golv och gör att du får en varm och mysig känsla i källaren. 

Snygga heltäckningsmattor till källaren

Om du letar efter en snygg heltäckningsmatta för källaren hittar du ett stort urval hos oss. Vi har ett brett utbud av färger och material att välja mellan, så du hittar garanterat den perfekta mattan för ditt utrymme. Dessutom är våra mattor tillverkade av högkvalitativa material som kommer att hålla i många år framöver. Så varför inte handla idag och hitta den perfekta heltäckningsmattan för din källare? Du kommer inte att bli besviken!